sedent logotip email to sedent
ponudba - osnovna stran prodajni program servis kontakt-lokacija aktualno - akcije - cenik zaniamive povezave
www.sedent.si pasica
PRODAJNI PROGRAM
Zobozdravstveni stroji
Ostala oprema za zobno ordinacijo
Zobna tehnika
Potrošni material
Rabljeni aparati

STATISTIKA
OBISKOV:
698287
DATUM:
28.3.2024
URA:
23:47:42


ZOBOZDRAVSTVENI STROJI


KaVo Dental [www.kavo.com]

PRIMUS 1058S



zobozdravstveni stroj Kavo 1058 SZobozdravstveni stroj KaVo PRIMUS 1058 S/TM, je na tržišču od septembra 2002 in ima vgrajen poseben software, ki ščiti osebje in pacienta pred zunanjimi vplivi. Zagotavljamo, da je zobozdravstveni stroj in oprema nov in izdelan po najnovejši tehnologiji ter kot takšen najustreznejši za potrebe kupca.

Stroj je visoke kakovosti, ne moti paciente s srčnim vzpodbujevalnikom, mobilne telefone, telefone in narejen je po najstrožjih evropskih merilih in normativih.

Vsi izdelki nosijo znak CE123, DIN EN ISO 9001: 1994 ter vse evropske normative povezane s temi tipi izdelka. Zobozdravstveni stroj je opremljen v skladu s trendi, veljavnimi standardi, normativi in a testi in na nivoju, zahtevanem za tovrstne posle proizvajalca, kakor tudi v skladu z vsemi zahtevami Evropske Unije.

Sam zobozdravstveni stroj ima pet varnostnih stikal, ki izklopijo aparat v trenutku, ko bi nasedel (koš za smeti, noga od terapevta, noga od asistentke, noga od pacienta in podobno). Ima možnost štiri avtomatske nastavitve položaja. Zobozdravstveni stroj je narejen iz materiala, ki se enostavno in dobro čisti.

ESTETICA E80



zobozdravstveni stroj Kavo estetica E80
Zobozdravstveni stroj ESTETICA E80 je na tržišču od leta 2007. Ima vse potrebne certifikate po ISO 7494 in ISO 6875. ESTETICA E80 je najmodernejši stroj, ki ga ta proizvajalec ponuja. V sami konfiguraciji stroja je večfunkcijski puster, grelec za nasadne instrumente, set pladnjev, memodent, grelec kozarčka, fontana na motorni pogon, veliki vodni blok, …

Ostale opcije stroja:

Reflektor:
Reflektor KAVOLUX 1410 B ima brezstopenjsko regulacijo, moč reflektorja oz. kvaliteta svetlobe je 25.000 LUX-ov in je najmočnejši reflektor na tržišču.

Mikromotorji:
INTRA KL-MIKROMOTOR 701 ima spektrum obratov od 2.000 pa do 40.000, ki se regulirajo z nožnim pedalom. Mikromotor 701 je brez kolektorja- ščetk, zato potrebuje manj hlajenja zraka in istočasno obratuje bolj mirno in nima vibracij kot jih imajo običajni mikromotorji. Zaradi tega ne potrebuje posebnega vzdrževanja in ima 3 leta garancije.

Vodni blok:
Zobozdravstveni stroj ima dva vhodna vodna bloka, med katerima lahko izbirate. Če voda vsebuje kakšne trde delce (iz omrežja vodovoda), standardni vodni blok s svojimi filtri onemogoča prehod le-teh. Vodni blok DVGW, ima vse lastnosti standardnega, zraven tega pa še dodatni konstanti pritisk vode na instrumente ne glede na pritisk vode v omrežju, od koder se napaja. Omogoča dezinfekcijo vodnih poti na samem stroju in kar je najpomembneje, zunaj Slovenije (v EU), se že zakonsko zahteva, da voda prosto teče in da vodni steber ni povezan (zakon se pripravlja tudi v Sloveniji). Tako ne obstaja možnost okužbe vodnega omrežja, npr. da bi bakterije prišle preko nasadnih instrumentov v sam zobozdravstveni aparat.

Ostali nasadni instrumenti:
SONICFLEX 2003 L se uporablja za čiščenje zobnega kamna. Ima 50 % več moči od običajnih instrumentov in ima tri nastavljive jakosti ter je neprimerno bolj tih od ostalih. Sonicflex 2003 L se lažje uporablja in čisti.

Firma KaVo Dental kot edina na tržišču, nudi možnost brezstopenjske regulacije turbinskega kolenčnika (od 0 do 350.000 obratov), kar je velika prednost. Ta prednost se kaže predvsem pri čiščenju z instrumentom KaVo PROPHYflex, kjer pri čiščenju oz. poliranju obarvanega zobovja (nikotin) v bližini dlesni, ki je občutljiva, zmanjšamo pritisk oz. curek čistilnega sredstva, da se tako dlesen ne poškoduje.

Vsi nasadni instrumenti firme KaVo Dental so iz nerjavečega visokokakovostnega materiala in se snamejo iz aparata (3f-puster, Piezio, ročaj reflektorja,…) z eno potezo ter se avtoklavirajo. S tem se ustvari zaščita pred okužbami zobozdravnika in pacienta.

PONUDBA-ZAČETNA STRAN | PRODAJNI PROGRAM | SERVIS | KONTAKT-LOKACIJA | AKTUALNO-AKCIJE | IZMENJAVA POVEZAV

Copyright ©2017 www.sedent.si | Vse fotografije in vsebina spletne strani sedent.si so avtorsko zaščitene.
Izdelava in ažuriranje spletne strani: spletne strani www.slohost.net | Web directory: spletni imenik